Tänk vad lite piff kan göra...

Att mötas med andra, att mingla och nätverka är en stor och väldigt viktig del under en konferens. För att sätta extra guldkant på ditt möte så erbjuder vi flera olika alternativ som lyfter, utvecklar och stillar dina sinnen.
Varför inte boka den vackra gamla byggnaden, havremagasinet, för ditt företagsmingel.
Eller varför inte slänga dig i kyliga Vättern, kliva upp och värma dig i en het bastu. Ni kan också boka till en fantastiskt korg med blandade lokalproducerade korvar.

Havremagasinet

Havremagasinet är en mycket vacker gammal byggnad, där ditt företagsevent skulle passa utmärkt. Varför inte starta ditt företagsmingel där? Med fantastiskt läge vid Vätterns strand. 

Mingelsnittar

Lotta & Catrin brinner för goda smaker och det lokalproducerade. Så varför inte boka till en After work med goda snittar, gott öl och kåsören som berättar historien om Anders Johan Johansson Ferm. 

Bastu med kalla bad

Kroppen är fantastisk! Visste du att genom kalla bad så kan du förbättra både din fysiska och psykiska hälsa avsevärt. Du minskar din stress & ångest och du kommer sova bättre! Att boka till ett bastubad när du kommer till oss är alltså hälsofrämjande. 

Utelunch vid brasan

Frisk luft ger mer energi! Varför då också inte äta ute? 
Vi drar igång vår Muurikka och brassar god mat som ger välbehövlig energi till er fortsatta upplevelse hos oss.

Guidade turer

Vem var Balzar von Platen? Häng på några av Fästningens fantastiska guider, så kommer du få lära dig allt om fästningens historia. 

Vinprovning

Fruktigt, kryddigt, fatkaraktär? Toner av choklad, fikon, vanilj eller krusbär, päron och mineraler? 
Världen av vin är oändlig! 

fler förslag.. 

Champagneprovning, öl-/vinprovning, Brunch, Yoga, Mindfulness, paddla kajak, fara ut på Vättern med Ribbåt, fiske på Vättern, Guidade turer på Fästningen, Entré till Fästningsmuséet 
och mycket mycket mer. 
Kontakta oss så hjälper vi ta fram just Er dag!