Våra gäster berättar

Julbordskasse

Köpte hem julbordskasse och oj så gott! Vi var mitt i en flytt (och en pandemi) som gjorde att vi firade jul själva, stort tack till KC och Sappören som gjorde att vi kunde få god julmat trots omständigheterna! Toppen bemötande och god mat, rekommenderas varmt
Malin Dugby 

Lunch

Dagens pasta var görgo!!!
Fredrik Eklind


Konferens

Har vid flertalet tillfällen lagt bokningar/konferenser hos tjejerna på KC och är supernöjd! Upplägg diskuteras alltid i en förtroendeskapande dialog inför genomförande, proffsigt bemötande och suverän service, underbar mat och det toppar alltid med det lilla extra!
Ola Johansson - Säkerhetschef
Karlsborgs kommun

Vi, på Ljusgårda, spenderade en heldag och kväll hos KCKF !
Vi är supernöjda!

Catrin (som vi hade kontakt med) var väldigt tillmötesgående och flexibel under planeringen inför dagen och under själva dagen.
Vi hade full service i form av mat och fika. Samtliga rätter och framförallt trerätters-middagen på kvällen var vällagad och jättegod! Man kände sig "som hemma", ompysslad och personalen var serviceinriktad.

Vi hyrde hela huset och hade aktiviteter som HLR-utbildning, egna lekar och föreläsning av Johannes Hansen. Lokalerna är fräscha och har ett brett utbud. Stor konferenslokal, foajé och aula/föreläsningssal. Modernt och bra teknik. Det blir en väldigt mäktig känsla när man glider upp på parkeringen och parkerar precis längst med murarna på Karlsborgs Fästning. Det mäktiga speglar sig även inne i lokalerna. KCKF anordnade aktiviteten "Nästet", en fartfylld och klurig uppdragsjakt där vi fick leta efter guld på Karlsborgs Fästning! Vi rekommenderar er varmt att boka ett besök hos de!
Anna-Karin Lundgren - Ljusgårda  

"Fina lokaler, härlig inramning, god lunch och fika samt inte
minst en mycket trevlig personal !"

Thomas Blomgren - Kulturchef - Karlsborgs kommun

Ann Yxnacke - IP-Only

Flera av våra gäster har sagt efteråt att de är pigga och glada. De har tagit in mer information under dagen än de upplevt att de gjort när de suttit på en vanlig konferens.

Ann här i videon kommer från IP-Only
- hon vill berätta hur hon upplevde en konferens hos oss!