27 Mars - Framtidens Ledarskap - INSTÄLLT

Konferenscenter Karlsborgs Fästning inbjuder dig att delta på en lunchföreläsning med forna Överbefälhavaren Johan Hederstedt.

Pris per person
275 kr
I priset ingår: 45 minuters föreläsning, lättare lunch, kaffe & kaka.
Anmälan och bokning av biljett sker till: maila@kckf.se 
Totalt tillgängliga biljetter: 60 st
Anmälan är giltig efter att du mottagit en bekräftelse från oss och betalat avgiften på 275 kr.
Betalningsuppgifter hittar du i bekräftelsen.
Vid frågor - kontakta Lotta 0505-30900

Johan Hederstedt är professionellt licensierad ICF coach och mentor och är idag ordförande för Sveriges största coachförbund ICF Sverige.
Johan har genom sin långa erfarenhet som ledare inom statsförvaltningen på politisk, strategisk, operativ och verksamhetsnivå, bidragit till att praktiskt utveckla företag och myndigheter att nå resultat på en högre nivå.
Johan har varit chef över Sveriges största statliga myndighet, försvarsmakten, överbefälhavare, mellan år 2000 och 2004.

Johan har över 15 års konsulterfarenhet av verksamhets- och organisationsutveckling med främst ledningsgruppsutveckling på olika nivåer inom företag och offentlig sektor.
Han har varit chef med personalansvar i 30 år och har under de två senaste åren coachat mer än 300 chefer, såväl första linjens chefer(nivå1), som chefer som leder andra chefer.
De senaste två åren har han arbetat med ledningsgrupp-organisationsutveckling på bl a WWF, Uppsala Universitet, Naturhistoriska Riksmuseet, Läkemedelsverket, Arbetsmiljöverket, Arbetsförmedlingen, Ragnsells AB, Enjoy Wine AB, Di Luca Di Luca AB, Haninge kommun, Skolinspektionen och Energimyndigheten.

Johan berättar:
"Ledarskapet har för mig varit den viktigaste framgångsfaktorn för att bidra till utveckling av organisationer och individer under mina ca 40 år som chef och ledare. Att förstå och kunna växla ut varje individs kompetens, kvaliteter och kreativitet har varit grundläggande för utveckling av ett värdeskapande ledarskap.
Ledarskapet utvecklas genom självkännedom, förmåga att entusiasmera ledare och medarbetare, men också genom att skapa tydlighet, våga fatta beslut och inte minst ha förståelse för helheten- organisationens mål."

Varmt välkomna!